Bijeenkomst Fraude en Handboek 2018

Op woensdagmiddag 1 november a.s. organiseren wij speciaal voor keurmerkhouders een bijeenkomst over het thema-onderzoek Fraudebeleid en het vernieuwde handboek. De bijeenkomst vindt plaats bij keurmerkhouder DAS in Amsterdam. Bent u keurmerkhouder en wilt u leren van en discussiëren met uw collega-verzekeraars over het thema Fraude? Of hebt u vragen over het volledig herziene keurmerkhandboek? Schrijf u dan in voor de themabijeenkomst.

Programma

De themabijeenkomst bestaat uit twee delen. In het eerste deel vertellen we u meer over het thema-onderzoek Fraude en delen keurmerkhouders hun best practices met u. In het tweede deel van de middag gaan we in op het volledig herziene keurmerkhandboek dat vanaf 2018 geldt. Ook informeren we u over de thema-onderzoeken die eraan komen.

Het programma is als volgt: 

13.00 uur | Inloop met koffie en thee
13.30 uur | Opening door Ron van Kesteren, directeur Stv
13.35 uur | Welkom door Hanneke Jukema, COO DAS
13.45 uur | Resultaten thema Fraude door Sibylle Moning, auditor Stv
14.15 uur | Presentatie fraudetool Nationale-Nederlanden door Roeland van der Molen, fraudeanalist bij Nationale-Nederlanden

14.45 uur | Pauze - Einde deel 1 van de middag en start deel 2

15.15 uur | Presentatie Handboek en thema’s 2018 door Ron van Kesteren
16.45 uur | Afsluiting en borrel

U kunt zich aanmelden voor de hele middag, of voor een van de twee delen. Dat geeft u hieronder aan in het aanmeldformulier. Het eerste deel van de middag gaat over fraude. Daarna gaan we verder met het deel over het nieuwe handboek. 

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor keurmerkcoördinatoren en andere medewerkers van verzekeraars met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren die zich bezighouden met het fraudebeleid binnen hun organisatie (fraudecoördinatoren, fraudecontactpersonen, enzovoorts).

Bent u keurmerkcoördinator en coördineert u de keurmerkactiviteiten van meerdere labels? Wijs de keurmerkbetrokkenen bij de verschillende labels dan op deze bijeenkomst. 

Waar en wanneer?

Wij organiseren de themabijeenkomst op 1 november a.s. Wij zijn te gast bij keurmerkhouder DAS in Amsterdam.

Het adres van DAS is:

De Entree 222
1101 EE Amsterdam

Komt u met de auto? Dan kunt u het best parkeren in parkeergarage P3. Vanuit P3 kunt u namelijk binnendoor het kantoor van DAS bereiken. DAS zorgt ervoor dat iedereen die met de auto komt een uitrijkaart ontvangt.

Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf station Bijlmer-Arena (trein, metro en bus) is DAS te voet in ongeveer tien minuten bereikbaar. 

Let op: DAS heeft een identificatieplicht voor alle bezoekers. Vergeet dus niet om een identiteitsdocument mee te nemen.

Dien uw vragen vooraf in!

Als u zich aanmeldt, dan ontvangt u het keurmerkhandboek per omgaande, zodat u het alvast kunt bekijken. Hebt u na lezing al vragen over het handboek? Stel deze dan via info@toetsingverzekeraars.nl, zodat wij er tijdens de bijeenkomst op in kunnen gaan. Dat geldt ook voor vragen die u hebt over het themarapport Fraude.

Hebt u een vraag over de bijeenkomst? Stuur uw vraag dan naar info@toetsingverzekeraars.nl, of stel uw vraag aan uw vaste contactpersoon bij de stichting. 

Aanmeldformulier

 

* Verplichte velden