Bijeenkomst thema-onderzoek Kwaliteitsverbetering

Op donderdagmiddag 8 maart organiseren wij speciaal voor keurmerkhouders een bijeenkomst over het thema-onderzoek Kwaliteitsverbetering. De bijeenkomst vindt plaats bij keurmerkhouder ARAG in Leusden. Bent u keurmerkhouder en wilt u leren van en discussiëren met uw collega-verzekeraars over het thema Kwaliteitsverbetering? Schrijf u dan in voor de bijeenkomst.

Programma

Momenteel werken wij nog aan het programma van de themabijeenkomst. Deze zal ’s middags plaatsvinden tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Naast de presentatie over de resultaten van het thema-onderzoek door Stv-auditor Rosemarie Wijnands, vertellen keurmerkhouders VvAA en ZLM die middag ook een verhaal over kwaliteitsverbetering binnen hun organisatie.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor keurmerkcoördinatoren en andere medewerkers van verzekeraars met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren die zich bezighouden met het kwaliteitsbeleid, interne audits en/of klanttevredenheidsonderzoeken.

Bent u keurmerkcoördinator en coördineert u de keurmerkactiviteiten van meerdere labels? Wijs de keurmerkbetrokkenen bij de verschillende labels dan op deze bijeenkomst.

Waar en wanneer?

Wij organiseren de themabijeenkomst op 8 maart. Wij zijn te gast bij keurmerkhouder ARAG in Leusden. Het adres van ARAG is:

Kastanjelaan 2
3833 AN Leusden

Een routebeschrijving naar ARAG vindt u hier.

Vragen?

Hebt u een vraag over de bijeenkomst? Stuur uw vraag dan naar info@toetsingverzekeraars.nl, bel met 070 – 750 82 15, of stel uw vraag aan uw vaste contactpersoon bij de stichting.

Aanmeldformulier

 

* Verplichte velden