Wie hebben het Keurmerk Klantgericht Verzekeren?

39 bedrijven hebben het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Op deze pagina vindt u een overzicht met alle keurmerkhouders.

Keurmerk voor groot deel markt

In totaal heeft Nederland ongeveer 170 verzekeraars en 350 bedrijven die namens een verzekeringsmaatschappij verzekeringen afsluiten (gevolmachtigden). De verzekeraars en gevolmachtigden met het Keurmerk hebben samen bijna 70% van het totale premievolume. Het premievolume is het totaal van alle premies die verzekerden betalen voor hun verzekering.

Bekijk de uitkomsten van klanttevredenheidsonderzoek

Keurmerkhouders doen jaarlijks een of meerdere klanttevredenheidsonderzoeken en gebruiken de uitkomsten om klantgerichter te werken. De uitkomsten van de onderzoeken publiceren de verzekeringsmaatschappijen op hun eigen website. Het Verbond van Verzekeraars laat jaarlijks onderzoek doen naar de tevredenheid van klanten en publiceert de uitkomsten daarvan op de website www.verzekeraarsinbeeld.nl. De resultaten zijn gesorteerd op de onderwerpen vertrouwen, klanttevredenheid, klantgerichtheid, deskundigheid, duidelijkheid en contact.  U kunt deze informatie gebruiken om te zien hoe klanten de verzekeringsmaatschappij beoordelen. 

VIB_Groen_groot.jpg