Wie hebben het Keurmerk Klantgericht Verzekeren?

28 bedrijven hebben het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Op deze pagina vindt u een overzicht met alle keurmerkhouders.

Bekijk de uitkomsten van klanttevredenheidsonderzoek

Keurmerkhouders doen jaarlijks een of meerdere klanttevredenheidsonderzoeken en gebruiken de uitkomsten om klantgerichter te werken. De uitkomsten van de onderzoeken publiceren de verzekeringsmaatschappijen op hun eigen website. Het Verbond van Verzekeraars laat jaarlijks onderzoek doen naar de tevredenheid van klanten en publiceert de uitkomsten daarvan op de website www.verzekeraarsinbeeld.nl. De resultaten zijn gesorteerd op de onderwerpen vertrouwen, klanttevredenheid, klantgerichtheid, deskundigheid, duidelijkheid en contact.  U kunt deze informatie gebruiken om te zien hoe klanten de verzekeringsmaatschappij beoordelen. 

VIB_Groen_groot.jpg

Bekijk de uitkomsten van thema-onderzoeken

Sinds 2018 toetst de Stichting toetsing verzekeraars drie onderzoeksthema’s uit het Klantbelang Dashboard van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bij verzekeraars. Het gaat om de thema’s informatieverstrekking, claimafhandeling en klacht- en feedbackmanagement. Op deze pagina bekijkt u hoe de verzekeraars hebben gescoord in deze onderzoeken.