IZA en IZZ behalen Keurmerk!

Zorgverzekeraars IZA GezondSamenPolis en IZZ Zorgverzekeraar hebben het Keurmerk Klantgericht Verzekeren behaald. Deze zorgverzekeraars zijn beide merken van zorgverzekeraar Coöperatie VGZ. Wij feliciteren IZA en IZZ van harte!

VGZ Keurmerk Klantgericht Verzekeren.jpg

Van links naar rechts: Ron van Kesteren (directeur Stichting toetsing verzekeraars), Aart Kool (ledenvertegenwoordiger IZA GezondSamen), Geesje Benthem (ledenvertegenwoordiger IZZ), Ron van der Meule (auditor Stichting toetsing verzekeraars) en Frank Elion (divisievoorzitter Commercie en KS&O)

Nieuwe toets

Met IZZ en IZA komt het totale aantal keurmerkhouders nu op 44. Over een jaar toetst de Stichting toetsing verzekeraars opnieuw of deze zorgverzekeraars nog altijd voldoen aan alle eisen van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Alleen als een keurmerkhouder voldoet aan alle normen, mag hij het Keurmerk blijven voeren.   

Andere keurmerkhouders

Wilt u weten welke andere verzekeraars het Keurmerk Klantgericht Verzekeren hebben? Kijk dan op de pagina met keurmerkhouders. Daar vindt u ook een overzicht met de cijfers uit klanttevredenheidsonderzoek per keurmerkhouder.