Keurmerk voor SON, OVZ en TVM

Eind 2012 al behaalden SON scheepsverzekeringen en OVZ verzekeringen het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Vandaag kregen zij het keurmerkcertificaat officieel uitgereikt. Ook TVM particulier N.V. en TVM zakelijk N.V. hebben zich opnieuw bewezen: zij mogen het Keurmerk de komende tijd blijven voeren. Wij feliciteren SON, OVZ en TVM van harte!

Over SON, OVZ en TVM

OVZ verzekeringen en SON scheepsverzekeringen zijn onderdeel van de TVM groep. SON scheepsverzekeringen is een van de grootste aanbieders van scheeps- en bootverzekeringen in Nederland. OVZ heeft een sterke positie op de agrarische markt, binnen het MKB en de particuliere markt.

tvm280213_kl.jpg

v.l.n.r. Ron van Kesteren (Stv), Hans van Zon (TVM), Annetta de Vries (TVM), Rieks Stroeve (TVM), Bert Jansma (SON), Jorrit Koopmans (TVM), Marc Top (OVZ), Ron van der Meule (Stv), Laurens Stiekema (TVM)

Nieuwe toets

Over een jaar toetst de Stichting toetsing verzekeraars of deze verzekeraars nog altijd voldoen aan alle eisen van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Wilt u weten welke verzekeraars het Keurmerk Klantgericht Verzekeren nog meer hebben? Kijk dan op de overzichtspagina.