Levensverzekeraar Conservatrix opnieuw goedgekeurd

Op vrijdag 16 mei 2014 overhandigde Ron van Kesteren, directeur van de Stichting toetsing verzekeraars, het keurmerkcertificaat opnieuw aan Conservatrix. Deze verzekeraar is voor de tweede keer positief beoordeeld. Conservatrix mag het Keurmerk Klantgericht Verzekeren de komende tijd dan ook blijven voeren. Van harte gefeliciteerd!   

Conservatrix is gespecialiseerd in levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze verzekeraar heeft sinds 2012 het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.  

Periodieke keuring

Alle keurmerkhouders moeten om het jaar aantonen dat zij nog altijd voldoen aan de keurmerknormen. Tussendoor houden wij vinger aan de pols in gesprekken. Daarnaast gebruiken wij signalen van consumenten over keurmerkhouders in de beoordeling. Alleen als een keurmerkhouder voldoet aan alle normen, mag hij het Keurmerk blijven voeren.   

Andere keurmerkhouders

Wilt u weten welke andere organisaties het Keurmerk Klantgericht Verzekeren hebben? Kijk dan op de pagina met keurmerkhouders. Daar vindt u ook een overzicht met de cijfers uit klanttevredenheidsonderzoek per keurmerkhouder.