Opnieuw Keurmerk Klantgericht Verzekeren voor ZLM

Verzekeraar ZLM heeft met succes de verplichte periodieke keuring van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren doorlopen. Dat betekent dat ZLM het KKV mag blijven voeren. De Stichting toetsing verzekeraars feliciteert ZLM van harte met dit resultaat!

Eerste verzekeraar
Ongeveer een jaar nadat een verzekeraar het KKV heeft verkregen, beoordeelt Stv de organisatie opnieuw. ZLM is de eerste verzekeraar die deze verplichte periodieke keuring heeft doorlopen.

Nadruk op praktijk
In de keuring toetst Stv of de verzekeraar nog altijd voldoet aan alle keurmerknormen. De nadruk ligt bij deze beoordeling op de werking in de praktijk. Iedere twee jaar doet Stv deze beoordeling weer. De komende periode beoordeelt Stv verschillende andere verzekeraars opnieuw op alle eisen van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Openbaar
Overigens maakt Stv het altijd bekend als een verzekeraar de verplichte periodieke keuring haalt en het Keurmerk mag blijven voeren, én als een verzekeraar de toets niet haalt en het Keurmerk verliest.

 

Afbeelding keurmerk 001.jpg

Marinus Schroevers, directeur Verzekeringszaken van ZLM (links) en Bram de Jonge, algemeen directeur ZLM Verzekeringen (geheel rechts). In het midden staat Ron van Kesteren, directeur Stichting toetsing verzekeraars.