Reisverzekeraar Allianz Global Assistance opnieuw goedgekeurd

Op donderdag 19 december 2013 overhandigde Ron van Kesteren, directeur van de Stichting toetsing verzekeraars, reisverzekeraar Allianz Global Assistance opnieuw het keurmerkcertificaat. De verzekeraar mag het Keurmerk Klantgericht Verzekeren de komende tijd blijven voeren. Van harte gefeliciteerd!    

Periodieke keuring

Alle keurmerkhouders moeten om het jaar aantonen dat zij nog altijd voldoen aan de keurmerknormen. Tussendoor houden wij vinger aan de pols in gesprekken. Daarnaast gebruiken wij signalen van consumenten over keurmerkhouders in de beoordeling. Alleen als een keurmerkhouder voldoet aan alle normen, mag hij het Keurmerk blijven voeren.   

persfoto_uitreiking_KKV_AGA_NL_19_dec_2013.jpgRon van Kesteren (l), directeur van de Stichting Toetsing Verzekeraars en Joep van Leeuwen (r), auditor, overhandigden in Amsterdam het certificaat aan Willem Snijders, algemeen directeur van Allianz Global Assistance.

Andere keurmerkhouders

Wilt u weten welke andere organisaties het Keurmerk Klantgericht Verzekeren hebben? Kijk dan op de pagina met keurmerkhouders. Daar vindt u ook een overzicht met de cijfers uit klanttevredenheidsonderzoek per keurmerkhouder.