Schrijf u in voor de themabijeenkomst heldere taal!

Op donderdagmiddag 18 mei organiseren wij een themabijeenkomst over heldere taal, bedoeld voor alle keurmerkhouders. Tijdens de bijeenkomst delen we de uitkomsten van het thema-onderzoek over de overlijdensrisicoverzekering met u. Ook zullen keurmerkhouders Achmea en Delta Lloyd iets vertellen over het gebruik van heldere taal binnen hun organisatie. U kunt zich nu inschrijven!

Programma in ontwikkeling

Het programma is bijna rond, maar nog niet helemaal. In ieder geval presenteren Achmea en Delta Lloyd hun aanpak om helder taalgebruik en begrijpelijke informatie binnen hun concern levend te houden. Verder zult u met elkaar aan het werk gaan en presenteren wij uiteraard de uitkomsten uit het thema-onderzoek. U kunt vanaf 13.00 uur binnenlopen en om 13.30 uur start het programma. Om 16.45 uur sluiten we de middag af met een borrel.

Locatie: Centraal Beheer

Keurmerkhouder Centraal Beheer is zo gastvrij om ons op 18 mei te ontvangen voor de themabijeenkomst over heldere taal. Centraal Beheer is gevestigd in Apeldoorn. Het adres en de routebeschrijving vindt u op de aanmeldpagina.

Volgende themabijeenkomst bij u?

Wilt u uw bedrijf ook een keer laten zien aan uw collega-keurmerkhouders? Dan organiseren wij graag een keer een themabijeenkomst bij u. Als u interesse hebt, laat het ons dan weten via info@keurmerkverzekeraars.nl of aan uw contactpersoon bij Stv.