Themabijeenkomst Claimafhandeling

Op donderdagmiddag 1 november organiseren wij voor keurmerkhouders een bijeenkomst over het thema-onderzoek Claimafhandeling. De bijeenkomst vindt plaats bij keurmerkhouder NV Schadeverzekering Metaal en Technische Bedrijfstakken in Den Haag. Bent u keurmerkhouder en wilt u leren van en discussiëren met uw collega-verzekeraars over claimafhandeling? Meld u dan meteen aan!

Programma

Momenteel werken wij nog aan het programma van de themabijeenkomst. Deze zal ’s middags plaatsvinden tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Naast de presentatie over de resultaten van het thema-onderzoek door Stv-auditor Sibylle Moning, presenteren een aantal keurmerkhouders die middag ook een best practice op het gebied van claimafhandeling. Daarnaast zullen de deelnemers met elkaar een case behandelen.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor keurmerkcoördinatoren, claimbehandelaars, teammanagers Claimafhandeling, auditors Volmacht en andere medewerkers die zich bezighouden met claimafhandeling door de eigen organisatie of bij aangesloten gevolmachtigden.

Bent u keurmerkcoördinator en coördineert u de keurmerkactiviteiten van meerdere labels? Wijs de keurmerkbetrokkenen bij de verschillende labels dan op deze bijeenkomst.