Twee nieuwe leden commissie van advies

Stichting toetsing verzekeraars heeft twee nieuwe leden in de commissie van advies. Melanie van den Berg en Mariëlle van de Merbel zullen de commissie gaan versterken. Drie commissieleden verlaten de commissie per 1 november.

De commissie van advies voorziet het bestuur van Stichting toetsing verzekeraars van advies over uiteenlopende onderwerpen rondom het Keurmerk. De commissieleden hebben verschillende achtergronden.

Over Melanie van den Berg

Melanie van den Berg (38) is zelfstandig ondernemer in juridisch en compliance-advies en training. Zij was senior jurist van het Kernteam Klantbelang Centraal bij Achmea en geeft trainingen voor onder meer het Nederlands Compliance Instituut. Daarnaast is zij als research fellow verbonden aan Tilburg University. Van den Berg doet onderzoek naar Nudging in Finance.

Over Mariëlle van de Merbel

Mariëlle van de Merbel (41) is adjunct-directeur Levensverzekeringen bij a.s.r. Voorheen was Van de Merbel adjunct-directeur Klantcontact en hoofd van het klantcontactcentrum voor a.s.r. en diverse a.s.r.-labels.

1 november

Per 1 november verlaten drie leden de adviescommissie. Emily Aberson, Bart Boere en Rob Schotsman hebben de commissie een aantal jaren voorzien van hun inbreng. Na twee termijnen van drie jaar zijn zij niet meer herbenoembaar.