Verzekeraar voor zorgprofessionals VvAA opnieuw goedgekeurd

Op vrijdag 11 april 2014 overhandigde Ron van Kesteren, directeur van de Stichting toetsing verzekeraars, het keurmerkcertificaat opnieuw aan VvAA. Deze verzekeraar richt zich op professionals in de zorg. VvAA mag het Keurmerk Klantgericht Verzekeren de komende tijd blijven voeren. Van harte gefeliciteerd!

VvAA_uitreiking_Keurmerk.jpg

Op de foto, vlnr: Ebbo van Gelderen, directeur VvAA Schadeverzekeringen N.V., Ron van Kesteren, directeur Stichting toetsing verzekeraars en Réseva Engelaer, directeur VvAA Levensverzekeringen N.V.

Periodieke keuring

Alle keurmerkhouders moeten om het jaar aantonen dat zij nog altijd voldoen aan de keurmerknormen. Tussendoor houden wij vinger aan de pols in gesprekken. Daarnaast gebruiken wij signalen van consumenten over keurmerkhouders in de beoordeling. Alleen als een keurmerkhouder voldoet aan alle normen, mag hij het Keurmerk blijven voeren.  

Andere keurmerkhouders

Wilt u weten welke andere organisaties het Keurmerk Klantgericht Verzekeren hebben? Kijk dan op de pagina met keurmerkhouders. Daar vindt u ook een overzicht met de cijfers uit klanttevredenheidsonderzoek per keurmerkhouder.