Wij zoeken een junior auditor!

Wij zijn op zoek naar een junior auditor voor het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Heb jij ervaring met auditen, heb je een achtergrond in de financiële dienstverlening en ben je analytisch sterk? Solliciteer dan op deze vacature!

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij de Stichting toetsing verzekeraars (Stv). Deze stichting is opgericht in 2009 om het consumentenvertrouwen in verzekeraars te bevorderen. Stv heeft twee hoofdtaken:

  • het Keurmerk Klantgericht Verzekeren ontwikkelen, uitgeven en beheren; 
  • de zelfreguleringscodes bij verzekeraars toetsen in opdracht van het Verbond van Verzekeraars. 
 
Stv kent het Keurmerk toe aan verzekeraars die voldoen aan strenge criteria voor dienstverlening en klantgerichtheid. De zelfregulering is verplicht voor alle verzekeraars die bij het Verbond van Verzekeraars zijn aangesloten. Stv heeft een onafhankelijk bestuur, dat bestaat uit een voorzitter en vier leden. Het bureau van Stv bestaat uit zeven personen. De stichting is gevestigd in Voorburg en is goed bereikbaar met het OV en de auto.
 

Wat ga je doen?

Er zijn 41 verzekeraars en gevolmachtigden met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Als Stv-auditor toets je deze verzekeraars regelmatig op het naleven van de keurmerknormen. Dat gebeurt vooral in themabeoordelingen, waarbij Stv in relatief korte tijd alle keurmerkhouders op enkele normen beoordeelt. Iedere audit wordt door twee auditors uitgevoerd. Je werkt dus altijd nauw samen met een van de andere vier auditors van de stichting. Je doet gemiddeld een tot twee keer per week een audit buiten de deur. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur van Stv. De functie heeft een vertrouwelijk karakter.

Wat zijn je kerntaken?

Je kerntaak als auditor is om te beoordelen of (aspirant-)keurmerkhouders het Keurmerk Klantgericht Verzekeren mogen verkrijgen of behouden. Hieronder vallen de volgende deeltaken:

  • Je voert keurmerkaudits uit, zowel van achter het bureau als in interviews met medewerkers op het kantoor van de verzekeraar.
  • Je stelt rapportages op over de audits.


Wat vragen we van jou?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring op het gebied van beoordelen/auditing, bij voorkeur binnen de financiële dienstverlening. Je bent in staat om zelfstandig de kernpunten uit een auditinterview goed te formuleren in een beoordelingsrapportage. Je kunt je mondeling en schriftelijk uitstekend uitdrukken in het Nederlands.

Je bent een evenwichtige en doortastende persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden. Je bent accuraat, integer en je kunt zowel zelfstandig als samen met collega’s een goed resultaat neerzetten. Je hebt analytisch vermogen en overtuigingskracht.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een fulltime functie (38 uur) vanaf 1 augustus 2017 voor een periode van maximaal twee jaar. De salarisindicatie is € 3.000 bruto per maand. Je krijgt een dertiende maand en vakantiegeld. Stv heeft een collectieve pensioenregeling voor zijn medewerkers.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

De sluitingsdatum van deze vacature is vrijdag 26 mei. We laten uiterlijk op 30 mei weten of we je wel of niet uitnodigen voor een gesprek. De sollicitatiegesprekken vinden begin juni plaats. De twee best passende kandidaten nodigen we vervolgens uit voor een tweede gesprek en een aanvullende test over rapportagecapaciteiten. Eind juni laten we weten of je onze nieuwe collega wordt.

Meer weten of solliciteren?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via 070 – 750 82 15. Richt je sollicitatie uiterlijk op 26 mei 2017 aan Ron van Kesteren, directeur van Stv. Wij ontvangen je cv en motivatiebrief graag per e-mail op info@keurmerkverzekeraars.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!