header
header-left
header-fill-left
header-fill-right
 
header-right
 

In deze nieuwsbrief:

  • De Goudse en Yarden verlengen Keurmerk
  • Bestuur loopt mee
  • Consumentenpanel verder uitbreiden

 

 

De Goudse en Yarden verlengen Keurmerk

 

Verzekeraars De Goudse en Yarden zijn onlangs getoetst en mogen het Keurmerk Klantgericht Verzekeren in ieder geval blijven voeren tot de volgende toetsing. Wij feliciteren deze verzekeraars van harte!

 

Andere keurmerkhouders

Op de pagina met keurmerkhouders vindt u een overzicht van alle verzekeraars met het Keurmerk. Bovendien vindt u daar ook een overzicht met de cijfers uit klanttevredenheidsonderzoek onder keurmerkhouders.

 

 

Bestuur loopt mee

 

Enkele bestuursleden van de Stichting toetsing verzekeraars lopen binnenkort een ochtend mee met onze beoordelaars als zij een bedrijfsbezoek uitvoeren.

 

Beter beeld krijgen

Het bestuur loopt mee om een beter beeld te krijgen van hoe de verzekeraars met het bedrijfsbezoek omgaan en hoe zij tegen het Keurmerk aankijken. De betreffende verzekeraars zijn hiervan inmiddels op de hoogte gesteld.

 

 

Consumentenpanel verder uitbreiden

 

Het consumentenpanel van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren is hard aan de slag om het informatiemateriaal van diverse verzekeraars te beoordelen. We willen het panel echter nog verder uitbreiden en daar kunt u ons bij helpen.

 

Website, nieuwsbrief, magazine

Hebt u ruimte op uw website, in uw nieuwsbrief of relatiemagazine? Laat het ons weten. Wij leveren u graag een kant-en-klare tekst aan die de lezers uitnodigt om lid te worden van ons consumentenpanel. Hebt u interesse? Stuur dan een e-mail naar info@toetsingverzekeraars.nl.

 
footer-top
footer-left footer-right
footer-bottom