Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Stichting toetsing verzekeraars
Nummer 9 | augustus 2013

In deze nieuwsbrief:

  • Seminar Klantgericht Verzekeren
  • Feiten en cijfers eerste helft 2013 bekend

Seminar Klantgericht Verzekeren

Hebt u zich al ingeschreven voor het seminar Klantgericht Verzekeren? Op woensdagmiddag 30 oktober 2013 organiseren wij dit seminar voor de vierde keer. Het thema dit jaar is Samen klantgericht. U kunt zich nu aanmelden.

Programma

Tijdens het seminar maken wij aanpassingen in de keurmerknormen bekend. U krijgt het handboek met de aangepaste keurmerknormen bovendien mee. De nieuwe normen gaan in per 1 januari 2014. Daarnaast kunt u enkele workshops bijwonen over klantgerichtheid. In een rondetafeldiscussie gaan verzekeraars en stakeholders zoals de AFM, de Consumentenbond en het Verbond van Verzekeraars in op het herstellen van het consumentenvertrouwen in de verzekeringsbranche.

Publicatie

Tijdens de middag overhandigen we een publicatie over de mijlpalen van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren en de keurmerkhouders toen, nu en straks. Deelnemers krijgen deze publicatie uiteraard mee naar huis!

Locatie

De Glazen Ruimte in Maarssen

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer weten? Meteen inschrijven? Ga naar onze speciale seminarpagina. Wilt u collega’s meenemen? Ze kunnen zich inschrijven op de aanmeldpagina.

Feiten en cijfers eerste helft 2013 bekend

Ieder halfjaar publiceert de Stichting toetsing verzekeraars een overzicht met feiten en cijfers. Deze gaan over de beoordelingen in de afgelopen periode en andere gegevens die uit onze toetsingen naar voren zijn gekomen.

Overzicht juli 2013

In het nieuwste overzicht vindt u behalve informatie over de toetsingen, ook informatie over de aantallen klachten die verzekeraars met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren jaarlijks ontvangen en hun reactietijd op klachten. U vindt het overzicht onder het kopje Jaarverslagen en cijfers op de downloadpagina.

In deze nieuwsbrief leest u meer over de Stichting toetsing verzekeraars en het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. U vindt informatie over de keurmerknormen en wijzigingen daarin. Wilt u meer weten, reageren of een collega aanmelden? Stuur dan een e-mail naar: info@keurmerkverzekeraars.nl.