Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Stichting toetsing verzekeraars
Nummer 10 | september 2013

Nieuwe en verlengde Keurmerken

Zes verzekeraars met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, bewezen in de afgelopen periode dat zij nog altijd keurmerkwaardig zijn. Bovendien feliciteren wij a.s.r. als nieuwe keurmerkhouder van harte met het behalen van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Nieuwe verzekeraar

Verzekeraar a.s.r. is nieuw in de lijst met keurmerkhouders. Met a.s.r. erbij komt het totaal aantal keurmerkhouders nu op vijftig. Nieuwe keurmerkhouders toetsen wij een jaar nadat zij het Keurmerk hebben behaald, opnieuw. Daarna toetsen wij ze net als de bestaande keurmerkhouders om het jaar. Dat betekent dat wij a.s.r. half 2014 opnieuw zullen beoordelen.

Opnieuw goedgekeurd

Unigarant, Ditzo, OZF Achmea, CZ, ABN Amro Verzekeringen en Erasmus Leven hadden het keurmerk al. Verzekeraars met het Keurmerk toetsen wij om het jaar om na te gaan of ze nog altijd alle normen naleven. Bovendien houden we jaarlijks vinger aan de pols in een gesprek. Daarnaast kunnen klachten van consumenten aanleiding zijn tot een vervroegde beoordeling.

Alle keurmerkhouders op een rij

Wilt u weten welke verzekeraars het Keurmerk Klantgericht Verzekeren ook hebben? Kijk dan in het overzicht op onze website.

In deze nieuwsbrief leest u meer over de Stichting toetsing verzekeraars en het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. U vindt informatie over de keurmerknormen en wijzigingen daarin. Wilt u meer weten, reageren of een collega aanmelden? Stuur dan een e-mail naar: info@keurmerkverzekeraars.nl.