In deze nieuwsbrief:


Vernieuwde website www.keurmerkverzekeraars.nl

Sinds gisteren kunt u terecht op de volledig vernieuwde website www.keurmerkverzekeraars.nl. De informatie van de website voor stakeholders, toetsingverzekeraars.nl, is bovendien ook naar deze site verhuisd. Daarnaast hebben we de site voorzien van een modernere look & feel en dat geldt ook voor deze nieuwsbrief.

Integratie twee sites

We hebben onze twee websites teruggebracht naar één. Dit hebben we gedaan voor een meer eenduidige uitstraling. Daarnaast is het nu eenvoudiger geworden voor verschillende doelgroepen om toegang te hebben tot álle informatie over het Keurmerk. De nieuwe website heeft een modernere uitstraling gekregen en bevat nu meer informatie voor consumenten over verzekeringen. De site is bovendien zo ontworpen dat gebruikers er snel hun weg kunnen vinden.

Pas uw links aan

Staan er links op de website van uw organisatie naar de keurmerkwebsite? In de meeste gevallen worden bezoekers automatisch doorverwezen naar de nieuwe site. Toch kan het zijn dat links naar specifieke pagina’s niet meer goed werken, bijvoorbeeld naar de animatie over het Keurmerk. Controleer daarom of de links op uw website naar de onze nog kloppen.

Wat vindt u?

Wilt u uw mening over de nieuwe website met ons delen? Stuur dan een e-mail naar info@keurmerkverzekeraars.nl en laat ons weten wat u vindt.


Keurmerk Klantgericht Verzekeren 2014 in cijfers

Ieder halfjaar publiceert de Stichting toetsing verzekeraars een overzicht met feiten en cijfers. Deze gaan over de beoordelingen in de afgelopen periode en andere gegevens die uit onze toetsingen naar voren zijn gekomen. 

Overzicht over de eerste helft van 2014

In het nieuwste overzicht vindt u behalve informatie over de toetsingen, ook informatie over ons consumentenpanel. U vindt het totale overzicht online en bij de downloads onder het kopje Jaarverslagen en cijfers.


Gaat u binnenkort op reis? Lees dan voordat u vertrekt het blog van Ron van Kesteren!