In deze nieuwsbrief:

  • Verzekeringskaarten als aanvulling op keurmerknorm
  • Openingstijden feestdagen

Verzekeringskaarten als aanvulling op keurmerknorm

Vanaf 1 januari 2016 kunnen keurmerkhouders hun productwijzers vervangen door digitale verzekeringskaarten. Op dit moment zijn er nog niet voor alle verzekeringen verzekeringskaarten beschikbaar. De digitale verzekeringskaart moet op termijn wel alle productwijzers gaan vervangen. Wij hebben de norm over de productwijzers in het keurmerkhandboek aangevuld met informatie over de verzekeringskaart.

Aangevulde norm

In de aangevulde norm over productwijzers vindt u terug dat keurmerkhouders in plaats van productwijzers ook verzekeringskaarten op de website kunnen plaatsen. Met de digitale verzekeringskaart kunnen consumenten de meest relevante dekkingsinformatie van een specifiek verzekeringsproduct in een oogopslag zien. De verzekeringskaart is een eenvoudige en begrijpelijke visuele vertaling van de polisvoorwaarden. Een compleet overzicht van de producten waarvoor het Verbond een format voor een verzekeringskaart heeft ontwikkeld, staat in de handleiding. Daarin vindt u ook aanvullende informatie en een gebruiksaanwijzing.

Aangepast handboek 2016

U vindt de aangevulde norm in het aangepaste handboek 2016 (pagina 5). Overigens zullen wij het handboek in 2016 nogmaals aanpassen. Die aanpassing zal gaan over de vervanging van het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond door de klantmonitor.


Openingstijden feestdagen

De feestdagen komen eraan! Ons kantoor is op de tussenliggende dagen wel gewoon geopend.

De openingstijden

Tijdens de twee weken waarin kerst en oud en nieuw vallen, hanteren wij op de normale dagen onze reguliere openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur).

Op de feestdagen zijn wij uiteraard gesloten. Op de volgende twee dagen sluiten wij om 15.00 uur:

  • donderdag 24 december
  • donderdag 31 december

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een goed 2016!