In deze nieuwsbrief

  • Waardevolle themabijeenkomst over klantcontact
  • Openingstijden feestdagen

Waardevolle themabijeenkomst over klantcontact

Op donderdag 15 december organiseerden wij bij keurmerkhouder Aegon een themabijeenkomst voor keurmerkhouders over klantcontact. Tijdens deze bijeenkomst maakten wij onder meer de resultaten bekend van ons thema-onderzoek over klantcontact.

Aan de slag!

Nadat wij de uitkomsten van het thema-onderzoek naar klantcontact hadden besproken, gingen de deelnemers in groepen uiteen. De opdracht: deel de uitdagingen die je tegenkomt op klantcontactgebied met elkaar, analyseer de oorzaak en bedenk een oplossing. Aan het eind van de middag hebben we de uitkomsten plenair besproken.

Inspirerende sprekers

Nicoline den Boogert, Media- en onderzoeksmanager, en Marise Sperling, Contentmanager Merk & Media van Aegon vertelden meer over hun social media-aanpak. Ankie Straathof is manager Customer Care & Sales bij warenhuis De Bijenkorf. Zij hield een enthousiasmerend betoog over klantcontactcenters en hun procedurele werkwijze, terwijl het juist gaat om de menselijke kant bij goed klantcontact.

Presentaties

Bekijk de presentatie van de Bijenkorf en de presentatie over het thema-onderzoek. U vindt deze ook op onze downloadpagina onder het kopje ‘Themabijeenkomst klantcontact’. Daar vindt u binnenkort bovendien de presentatie van Aegon.

Bijeenkomst in beeld

Wij hebben de bijeenkomst in beeld gebracht. Een impressie van de middag vindt u hier.

Nieuwsbrief

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u op onze mailinglist staat, of omdat u te gast was op de themabijeenkomst. Ontvangt u deze nieuwsbrief normaalgesproken niet, maar wilt u deze graag blijven ontvangen? Meld u dan aan via info@keurmerkverzekeraars.nl en wij zetten u op de mailinglist.


Openingstijden feestdagen

De feestdagen komen eraan! Ons kantoor is op de tussenliggende dagen wel gewoon geopend.

De openingstijden

Tijdens de week waarin kerst en oud en nieuw vallen, hanteren wij op de normale dagen onze reguliere openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur). Op tweede kerstdag (maandag 26 december) zijn wij uiteraard gesloten. In de week van 2 januari zijn wij gewoon open.

Wij wensen u fijne feestdagen en alvast een goed 2017!


Hebt u het blog van Mariëlle van de Merbel over klantcontact al gelezen? Lees het blog hier