In deze nieuwsbrief

  • 8 maart themabijeenkomst Kwaliteitsverbetering
  • Save the date! 18 april uitreikingsevenement

8 maart themabijeenkomst Kwaliteitsverbetering

Op donderdagmiddag 8 maart organiseren wij speciaal voor keurmerkhouders een bijeenkomst over het thema-onderzoek Kwaliteitsverbetering. De bijeenkomst vindt plaats bij keurmerkhouder ARAG in Leusden. Bent u keurmerkhouder en wilt u leren van en discussiëren met uw collega-verzekeraars over het thema Kwaliteitsverbetering? Schrijf u dan in voor de bijeenkomst.

Programma

Momenteel werken wij nog aan het programma van de themabijeenkomst. Deze zal ’s middags plaatsvinden tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Naast de presentatie over de resultaten van het thema-onderzoek door Stv-auditor Rosemarie Wijnands, vertellen keurmerkhouders VvAA en ZLM die middag ook een verhaal over kwaliteitsverbetering binnen hun organisatie.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor keurmerkcoördinatoren en andere medewerkers van keurmerkhouders die zich bezighouden met het kwaliteitsbeleid, interne audits en/of klanttevredenheidsonderzoeken.

Bent u keurmerkcoördinator en coördineert u de keurmerkactiviteiten van meerdere labels? Wijs de keurmerkbetrokkenen bij de verschillende labels dan op deze bijeenkomst.


Save the date! 18 april uitreikingsevenement

Met het afronden van het thema-onderzoek Kwaliteitsverbetering hebben we alle keurmerknormen in de onderzoekscyclus 2015 – 2017 getoetst. Op woensdagmiddag 18 april kennen wij daarom het Keurmerk opnieuw toe aan alle keurmerkhouders die tijdens de thema-onderzoeken hebben bewezen dat zij aan alle normen voor klantgericht verzekeren voldoen. We reiken het Keurmerk opnieuw uit tijdens een bijzonder evenement.

Programma

Het programma van de uitreikingsbijeenkomst is nog in opbouw. Het inhoudelijke programma start om 15.00 uur. Houd onze website en de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. En vergeet vooral niet om 18 april alvast te reserveren in uw agenda!