In deze nieuwsbrief

  • Herinnering themabijeenkomst Claimafhandeling 

Herinnering: 1-11 themabijeenkomst Claim

Hebt u zich al aangemeld voor de themabijeenkomst over claimafhandeling op 1 november 2018? De bijeenkomst vindt plaats bij keurmerkhouder NV Schadeverzekering Metaal en Technische Bedrijfstakken in Den Haag. Bent u keurmerkhouder en wilt u leren van en discussiëren met uw collega-verzekeraars over claimafhandeling? Meld u dan meteen aan!

Programma

De bijeenkomst zal ’s middags plaatsvinden tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Het volledige programma vindt u op onze website.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor keurmerkcoördinatoren, claimbehandelaars, teammanagers Claimafhandeling, auditors Volmacht en andere medewerkers die zich bezighouden met claimafhandeling door de eigen organisatie of bij aangesloten gevolmachtigden.

Bent u keurmerkcoördinator en coördineert u de keurmerkactiviteiten van meerdere labels? Wijs de keurmerkbetrokkenen bij de verschillende labels dan op deze bijeenkomst.

Aangevulde parkeerinformatie

Hebt u zich al aangemeld? Let dan op: we hebben de informatie over parkeren aangevuld. U vindt de informatie op de website