In deze nieuwsbrief

  • Herinnering: themabijeenkomst Medische acceptatie

Herinnering: kom naar de themabijeenkomst Medische acceptatie

Hebt u zich nog niet ingeschreven voor de themabijeenkomst Medische acceptatie? Doe dit dan alsnog! Keurmerkhouders die verzekeringen aanbieden met een traject van medische acceptatie zijn op donderdagmiddag 14 februari van harte welkom bij De Goudse Verzekeringen in Gouda.

Programma

Welke uitkomsten komen er uit het thema-onderzoek naar medische acceptatie? Wat gaat er vaak goed en wat meestal niet? Tijdens de themabijeenkomst Medische acceptatie vertellen wij u meer over de uitkomsten van dit thema-onderzoek. U hoort meer over de aanpak van verschillende keurmerkhouders en u gaat met elkaar in gesprek tijdens twee rondetafelsessies van uw keuze. Op de aanmeldpagina vindt u het volledige programma en de onderwerpen van de rondetafelsessies.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor keurmerkcoördinatoren en andere medewerkers die zich bezighouden met medische acceptatie binnen de eigen organisatie, of bij aangesloten gevolmachtigden. Wij nodigen ook nadrukkelijk de medewerkers van de medische dienst uit voor deze bijeenkomst.

Mocht u overigens meer dan twee rondetafelsessies interessant vinden, vraag dan een collega mee en laat deze zich ook inschrijven voor twee rondetafelsessies.

Bent u keurmerkcoördinator en coördineert u de keurmerkactiviteiten van meerdere labels? Wijs de keurmerkbetrokkenen bij de verschillende labels dan op deze bijeenkomst.

Vragen?

Hebt u een vraag over de bijeenkomst? Stuur uw vraag dan naar info@toetsingverzekeraars.nl, bel met 070 – 750 82 15, of stel uw vraag aan uw vaste contactpersoon bij de stichting.