Verzekerd tijdens uw vakantie

U denkt er liever niet aan, maar stel dat uw camera wordt gestolen tijdens uw vakantie? Of dat u uw been breekt tijdens uw skivakantie? Dat is allemaal geen pretje. Met een goede reisverzekering hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over de kosten van het ziekenhuis of voor een nieuwe camera.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering bestaat uit een aantal verschillende samengevoegde verzekeringen die geldig zijn op uw reisbestemming. Een reisverzekering vergoedt bijvoorbeeld de kosten bij een ongeval, geneeskundige kosten, of vervangend vervoer als uw auto het begeeft. Ook als uw bagage of reisdocumenten kwijtraken, vergoedt deze verzekering de kosten. Als u een reisverzekering afsluit, kiest u zelf waarvoor u zich wilt verzekeren, tegen welke kosten en op welke plek (Europa of wereldwijd).

Annuleringsverzekering

Hebt u een reis geboekt, maar kunt u niet weg omdat uw familielid ernstig ziek is geworden? Of moet u uw reis halverwege afbreken omdat er iemand is overleden? Met een annuleringsverzekering krijgt u de kosten van de deels of volledig geannuleerde reis terug.

Meer informatie

Meer informatie over reis- en annuleringsverzekeringen kunt u terugvinden op vanatotzekerheid.nl en op de site van het Nibud.