Toets Gouden Oor Standaard

Stichting Gouden Oor helpt organisaties om maximaal te luisteren naar en gehoor te geven aan hun klanten. Het Gouden Oor werkt met geaccrediteerde certificerende instellingen die de audits uitvoeren. Stichting toetsing verzekeraars (Stv) is één van de geaccrediteerde auditorganisaties die bedrijven toetst voor de Gouden Oor-erkenning.

Accreditatie

Stv is geaccrediteerd door Stichting Gouden Oor. Dit betekent dat Stv bedrijven kan toetsen aan de Gouden Oor Standaard. Deze standaard is de inspiratie geweest voor de AFM-Dashboardmodule Klacht- en feedbackmanagement; één van de modules die Stv ook toetst.

Gouden Oor-audit door Stv

Voor keurmerkhouders die het Gouden Oor overwegen, is het praktisch om Stv de Gouden Oor-audit te laten doen. Stv heeft immers al veel kennis van de betreffende keurmerkhouder vanuit andere audits, waaronder de audit over het thema Klacht- en feedbackmanagement. Ook voor verzekeraars die het Keurmerk niet hebben, maar wel het Gouden Oor overwegen, is Stv de aangewezen partij om de audit te laten uitvoeren. Stv heeft immers veel kennis van de branche en kan u helpen met best practices die het heeft gezien in andere organisaties.

Wilt u meer informatie over een Gouden Oor-audit door Stv? Neem dan contact met ons op via info@toetsingverzekeraars.nl, of bel 070 – 750 82 15.

Over het Gouden Oor

Sinds 2004 helpt Stichting Gouden Oor organisaties om maximaal te luisteren naar en gehoor te geven aan hun klanten. Met het Gouden Oor kunnen organisaties zich nog verder ontwikkelen in klantbeleving en het integreren van de stem van de klant in hun organisatie. Voor meer informatie, zie: www.goudenoor.nl. Daar vindt u ook de organisaties die een Gouden Oor-erkenning hebben verkregen.