Themabijeenkomsten

De Stichting toetsing verzekeraars organiseert regelmatig bijeenkomsten rondom afgeronde thema-onderzoeken.  Tijdens de bijeenkomsten maken wij de resultaten van een afgerond thema-onderzoek bekend, laten wij keurmerkhouders hun good practices met de zaal delen en komen experts aan het woord. Op die manier delen wij de kennis uit onze thema-onderzoeken met diegenen die deze kennis meteen kunnen inzetten in hun eigen organisatie. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor keurmerkhouders.

Verschillende thema's

Sinds 2016 organiseren wij een paar keer per jaar een themabijeenkomst. In 2016 hebben wij twee bijeenkomsten georganiseerd, namelijk over klachtenbeleid en klantcontact. In 2017 organiseerden wij een bijeenkomst over heldere taal en over fraude. Hierboven ziet u een impressie van een van onze bijeenkomsten.

Aanmelden

Wanneer wij weer een themabijeenkomst organiseren, dan melden wij dat in onze nieuwsbrief. U kunt zich dan via deze website aanmelden. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@keurmerkverzekeraars.nl met daarin uw contactgegevens. Eerdere nieuwsbrieven vindt u op deze pagina.