Energie aanbiedingen

Nieuwe klanten van energie krijgen wel welkomstcadeaus, bestaande klanten niet.

Het is al jaren zo: overstappen van energieleverancier scheelt veel in maandlasten. Een energie aanbieding gebruiken scheel veel geld. Een quote van de ACM: “Consumenten kunnen met een overstap veel geld besparen en/of hun energievoorziening verduurzamen. De besparing kan oplopen tot bijna €400,- per jaar.” [bron]

Er zijn verschillende websites die consumenten helpen om een energie aanbieding te vinden. Daarom is het handig om niet alleen de aanbiedingen te vergelijken, maar ook de sites zelf. Om alle aanbiedingen te vinden heb je aan een enkele site namelijk niet genoeg.

Een snelle zoekopdracht naar energie aanbiedingen levert als snel meer dan een miljoen resultaten zowel op Bing als op Google.

Onze tip: zoek op verschillende zoekwoorden. Als je zoekt op ‘energie vergelijken’ krijg je vooral sites die willen dat je direct bij die site je gegevens achterlaat. De sites fungeren als tussenhandelaar. Dit terwijl energie aanbiedingen direct bij de leverancier goedkoper zijn. Grote energieleveranciers als Vattenfall, Essent en Eneco hebben zelf erg goede aanbiedingen. Niet alleen met korting maar ook met cadeau’s.

Door het zoeken op ‘energie aanbiedingen’ kwamen we verschillende sites tegen die doorlinkte naar de energieleveranciers zelf. Deze aanbiedingen waren erg scherp en zijn niet via de homepage van de leveranciers te vinden. We raden consumenten dus aan goed te Google’n en een aanbieding direct bij een leverancier af te sluiten.

Meer over energie aanbiedingen:

Energie aanbiedingen tips

Energie aanbiedingen wiki

Doe de energie quiz

Energie Aanbiedingen Start Me